Gå videre til innhold
Ta i mot Europa med åpne armer!

Pressemelding -

Ta i mot Europa med åpne armer!

«Your way to stay 100% gay!» 

Oslo Pride har nylig inngått samarbeidsavtale med ebab - enjoy bed & breakfast, som er et verdensledende byrå for formidling av overnattingssteder lhbt-personer seg i mellom.

‒ Til sommeren kommer Europa til Oslo. Med finanskrisen i Europa som bakteppe, er vi opptatt av å legge til rette for rimelige overnattingstilbud for alle våre internasjonale gjester. Og gjennom vår nye pride-partner ebab, har vi muligheten til å skape et slikt tilbud. Men det hele er avhengig av at Oslo og Norges stolte, skeive innbyggere tar folk i mot og åpner sine hjem, sier leder av Oslo Pride, Stein Runar Østigaard, og forklarer videre:

‒ Kort fortalt ber vi om at folk melder seg som ebab-verter. Og det er flere gode grunner til at man bør gjøre det. For det første kan man tjene penger ved å leie ut et rom, en leilighet eller et hus. Og for det andre, det er spesielt sosialt å være ebab-vert, fordi ebab er et tilbud rettet mot og er til for miljøet vårt.

Som ebab-vert velger du helt selv hvor mye du vil engasjere deg i oppholdet til den som leier hos deg, men det som skiller ebab fra andre aktører på markedet, er nettopp at tilbudet er spesielt rettet mot «homo»-markedet.   

‒ Et av våre slagord er «Your way to stay 100% gay!», forteller ebabs Kai-Benjamin Hagemann.

‒ Når man bor og overnatter hos noen som selv er skeive eller lhbt, kan man føre seg trygge på å ikke bli diskriminert på grunn av legning eller identitet. En annen fordel er at din ebab-vert som oftest vet hvor man bør gå ut, hvilke områder man bør sjekke ut, eller holde seg borte fra, sier Hagemann.

‒ Dessuten kan det følge med flere «goder» ved å leie rom eller leilighet gjennom ebab. Vi har for eksempel blitt fortalt om gjester og verter som har endt opp med å gifte seg, og mange andre forteller at de opprettholder kontakt med hverandre etter å ha vært ute og reist og bodd gjennom ebab.

‒ Ikke bare kan man tjene penger, men det kan også være veldig sosialt å være ebab-vert. Så meld deg inn nå, og ta i mot Europa med åpne armer når vi til sommeren ønsker velkommen til EuroPride 2014. Det kan lønne seg, på flere forskjellige måter, avslutter Stein Runar Østigaard, som selv er en av ebab-vertene i Oslo.


Fakta om ebab:

  • Tilbyr 7,500 overnattingssteder på verdensbasis, i 430 byer, fordelt på 62 land 
  • Er et verdensledende byrå for formidling av overnattingssteder lhbt-personer seg i mellom 
  • De som melder seg inn som ebab-verter i Norge innen 28.02.2014 slipper å betale formidlingsprovisjon i ett år. 
  • For de som melder seg på i Norge mellom 01.03.2014 og 20.06.2014, vil provisjonen bli 10% første året. 
  • Vertskapet velger selv hvilken pris de setter, men det anbefales at man legger seg på halvparten av rompriser på et trestjernes-hotell i området/byen man bor i. 
  • Les mer på www.europride2014.com/ebab


Emner

Kategorier


Oslo Pride is the largest Pride festival in Norway, and in 2014 we are the hosts of EuroPride.  EuroPride in Oslo will be held from Friday 20th June to Sunday 29th June 2014. 

During our ten-day festival, we shall through art, culture, politics and parties set human rights and lhbtiq issues on the agenda. 

When we, Oslo Pride, organize EuroPride in 2014, we build the festival around our large events (with free admission) – Pride Park, Pride House and Pride Parade. That our main events are free is important to us, because we want the festival to be accessible for everyone

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594