Gå videre til innhold

Pressemelding -

Sondre Lerche erstatter Rebel and a Basketcase i Pride Park

Vi kan love ekstra god stemning i Pride Park fredag 30.juni, med show med Oslo Fagottkor, allsang med Ingrid Bjørnov og nydelige melodier fra Sondre Lerche.

Lerche stepper inn på kort varsel, da duoen Rebel and a Basketcase måtte avlyse sin opptreden grunnet andre prosjekter.

Lerches siste album, Pleasure, ble av Morgenbladets anmelder beskrevet som "den mest nyskapende norske popproduksjonen som har truffet platespilleren på lang tid", og har mottatt de mest entusiastiske anmeldelsene så langt i Lerches allerede omfattende karriere.

Sondre og hans usedvanlig fleksible og dynamiske band har nylig tilbakelagt en storslagen Pleasure turné som har tatt turen innom over 40 spillesteder i Norge og like mange i USA, Europa og Japan. Det er altså et topptrent band som runder av Pleasure-året på Oslo Pride i juni.

- Vi er utrolig stolte av årets Oslo Pride program. Det viser hvor godt opplegg vi har at artister som Sondre Lerche, Oslo Fagottkor og Ingrid Bjørnov ønsker å bidra i Pride Park, sier leder av Oslo Pride, Fredrik Dreyer.

Han påpeker at selv om de store headlinerne er viktig, er han ekstremt stolt av hele årets program.

- Oslo Pride har virkelig noe for enhver smak. Fester, debatter, work shops, kunst og kultur, forteller Dreyer.

- Vi har et veldig godt og variert program. Både i Pride Park og på Pride House. I tillegg skal Skeive kunstnere har sin største Pride utstilling, med flere kulturelle innslag under Priden, avslutter Dreyer.

I tillegg til Sondre Lerche kommer også Oslo Fagottkor og Ingrid Bjørnov.

Oslo Fagottkor med Pride-turné

I år skal også Oslo Fagottkor på Pride-turné og drar i gang med en skikkelig festaften i Pride Park fredag 30. juni!

- Endelig får vi oppfylt drømmen om å ha eget show i Pride Park og vi lover som alltid å gi publikum gåsehud der de minst venter det. Vi har pakket med oss alt vi har av kostymer og stæsj, kan fagottene fortelle.

De byr på nye låter, fete arrangementer, levende orkester, høye hæler, røde rulleskøyter, glitter, stas, strutsefjær og rause mengder musikk-komikk.

Allsang med Ingrid Bjørnov

I tillegg til spennende melodier fra Lerche og glitter og glam fra Oslo Fagottkor kan vi også by på jovial allsang med energiske Ingrid Bjørnov.

Rikspianist Bjørnov gjentar suksessen fra 2012 og inviterer til utadvendt sang alle kan synge med til, med spesialtilpasset repertoar i Pride Park. Her er det bare å rense strupen!

Emner

Regions


Oslo Pride er Norges største pride-festival, og er et ti dager langt friminutt for lhbtiq-personer. Oslo Pride er festivalen tidligere kjent ved navnet Skeive dager.

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594