Gå videre til innhold

Pressemelding -

Queentastic til Pride Cruise

Stena Line og Oslo Pride inviterer til årets skeiveste cruise. 

17. oktober er det klart for Pride Cruise 2014, fullstappet med underholdning av Queentastic, Magnus Carlsson, Appearance og DJ Max.  

– Oslo Pride og Stena Line forlenger pride-sesongen, og inviterer til post EuroPride 2014-fest om bord på Stena Saga. Vi satser og lager i år et Pride Cruise med ekstra mye glitter og glam, sier Jon Pighaug, assisterende produktsjef i Stena Line.

Høydepunkter i kø 
Til Pride Cruise kommer Queentastic, som leverer dragshow i verdensklasse. Draggruppas show «Absolutely Fabulous» fikk i sommer terningkast seks av Aftenpostens Mona Levin, og solgt til fulle hus på Latter. Glitter, råskap og stiletthælene i taket – det er ordene som kan beskrive Queentastic. I 2014 feirer Queentastic tiårs jubileum. Her loves det dragshow på høyt nivå. 

Magnus Carlsson er også et av trekkplastrene på årets Pride Cruise. Pop-prinsen Magnus Carlsson, som har opptrådt på en rekke Pride-arrangementer tidligere, spiller på et bredt register. Han er blant annet kjent fra grupper som Barbados og Alcazar, og har opptrådt som soloartist i Melodifestivalen ved flere anledninger. 

Den svenske showgruppa Appearance er en gammel venn av Oslo Pride og Stena Line. I 2010 hadde gruppa den offisielle Oslo Pride-låta «Wonderland». Gruppa som tidligere har levert show i Pride Park, er nå klare til å løfte taket under Pride Cruise. 

Om bord løfter også DJ Max stemningen i C-View mellom showslagene og i diskoteket på toppen av båten. 

Ny utreisedag 
Nytt av året er at utreisedagen fra Oslo er endret fra lørdag til fredag. 

På avgangsdagen er det så Oslo Prides egen DJ-duo Krølle & Bø som bestemmer musikken og lager godstemning, før båten legger fra kai.

På Pride Cruise passer det også perfekt å legge turen innom spa-anlegget om bord. Pure Nordic Spa er et 750 kvadratmeter stort anlegg, hvor du kan nyte alt fra utendørs jacuzzi og loungeområde med panoramautsikt, til tørrbadstue og dampbadstue, for å nevne noe. 

–  Vi legger fra kai på fredag 17. oktober klokken 19.00, og er tilbake i Oslo igjen på lørdag klokken 18:00, sier Jon Pighaug, assisterende produktsjef i Stena Line, og ønsker velkommen om bord til årets aller skeiveste cruise. 

www.pridecruise.no
Dato: 17. oktober – 18. oktober.
Aldersgrense: 23 år.
Avreise Oslo: Fredag 17. oktober klokken 19:00. (Oppmøte senest 18:30)
Ankomst Oslo: Lørdag 18. oktober klokken 18:00.


Related links

Emner

Tags


Oslo Pride er Norges største pride-festival, og er et ti dager langt friminutt for lhbtiq-personer.  

Hvert år mot slutten av Juni inviterer Oslo Pride hele Norges befolkning til ti dager med feiring av frihet og mangfold. Gjennom ti dager samles og møtes vi på Pride House på Litteraturhuset og i Pride Park på Rådhusplassen. Her møtes skeive, venner av skeive, mange organisasjoner og politikere til en miks av debatt og fest, for å oppleve kultur og sosialt samhold.

Festivalen avsluttes hvert år med Norges største folkefest (etter 17. mai), Paraden gjennom Oslos gater. Paraden har i 2013 og 2014 har hatt oppslutning på rundt 20.000 stolte lhbtoq-personer. Og langs paraderuten heies den fram av om lag 100.000 blide tilskuere. 

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594