Gå videre til innhold
​Offisiell åpning Oslo Pride 2016

Pressemelding -

​Offisiell åpning Oslo Pride 2016

Nye navn klare for Oslo Pride: Margaret Berger og Marie Komissar tar med seg klubbkonseptet Cloudbusting fra Trondheim til vår offisielle åpning fredag 17. juni, og X-Dolls og DJ Bright Eyes er klare for Pride Park.

Fredag 17. juni er Oslo Pride 2016 i gang. Den offisielle åpningen finner i år sted på Elsker (Kristian IVs gate 9). Her blir det både politiske samtaler og full fest. Programmet starter klokken 20:00 i en noe uformell tone med snorklipping og innslag i regi FRI Oslo og Akershus (tidligere LLH Oslo og Akershus). Fra klokken 22:00 og utover natten bys det på fest i hele huset (tre etasjer).

Verdens gladeste klubbkonsept: Cloudbusting
Til Oslo Prides offisielle åpning i 2016 tar Cloudbusting, som består av duoen Margaret Berger og Marie Komissar, med seg de frekkeste poplåtene, den gøyeste klubbmusikken, de deiligste danselåtene og den råeste hiphopen til hovedstaden og pride for å feire dansegleden og livet i seg selv.

Cloudbusting-konseptet vant Natt & Dags Trondheimspris for Årets Klubb 2012.

Bente Talentet, Oslo Prides kultur og eventansvarlig, varmer opp toppetasjen før Berger og Komissar tar deg med inn i Cludbusting-universet. Les mer om Cloudbusting!

DJ Rasmus - sjef i 2. etg
På Oslo Pride-åpningen 17. juni er DJ Rasmus sjef i 2. etasje. Rasmus er vel bevandret i Oslos klubbjungel og i ”homo-miljøet”.

Rasmus CV er variert og han har, for å nevne noe, jobbet med lyd og lys på produksjoner med Great Garlic Girls. Som DJ har han spilt på alt fra Baronen og Baronessen, på London, Sjokoladekkoppen (resident), Soho, Shu Club, Naken (resident) og Ett glass, til Gaysirs store sommerfester (en haug av ganger). DJ Krøll(e) (Oslo Prides informasjonssjef) varmer opp dansegulvet før Rasmus tar over i 2. etasje. Les mer om DJ Rasmus!

DJ Hipp Hurra - sjef i 1. etg
I første etasje på Elsker åpningskvelden gir Oslo Pride deg DJ Hipp Hurra, aka Hilde Hammer. Hilde Hammer er en mastodont på DJ-himmelen i hovedstaden. Hun beskriver seg selv som en skitten bakgårdskatt uten ryggrad, men med veldig flotte pupper! BBM = Bare Bra Musikk!

Hammer er daglig leder i Festival Gruppen, driver Oslo Rock City Jamboree Bunker festivalen og Inferno Metal Festival, men på Oslo Pride 2016 sin åpning blir det hits, hits, hits og BBM! Les mer om Hipp Hurra!

X-Dolls til Pride Park
Oslo Pride har i dag også gleden av å fortelle at dragduoen X-Dolls, som består av Bleach Boo-Boo og Fishy Prize, i år er konferansierer for Pride Park-åpningsshowet onsdag 22. juni.

Gjør deg klar til å møte X-Dolls og deres fire fantastiske dansere. Denne kvelden bys det på drag, kostymer, dans og humor i bøttevis som del av Pride Park-åpningen. X-Dolls lover å lede deg gjennom et fantastisk åpningsshow du sent vil glemme - fylt til randen med klasseartister og underholdning av gull.

Les mer om X-Dolls!

DJ Bright Ryes er hoved-DJ I Pride Park
Den første dagen med Pride Park har Oslo Pride også booket DJ Bright Eyes, aka Fethawit Hakin, som hoved-dj. Bright Eyes skal rock parken fra hovedscenen fram til stengetid med sin helt særegne signatur av afrikansk og amerikansk soul, funk og hip hop.

Bright Eyes er fra Stavanger, med røtter i Etiopia. Hun bor nå i Oslo. I mer enn femten år har hun jobbet som sanger og låtskriver, og de siste åtte årene har hun vært aktiv som DJ i Oslos klubbverden. Les mer om Bright Eyes! 

NB! Detaljer rundt den politiske delen av åpningen på Elsker 17. juni blir annonsert senere.

Emner

Kategorier

Regions


Med nær 100.000 mennesker innom portene på våre hovedarrangement i 2015, er Oslo Pride en av landets største festivaler arrangert med frivilligkraft. Bli med på sommerens vakreste eventyr og delta på Oslo Pride 2016 fra 17. juni til 26.- juni!

Gjør deg klar til vår ti dager lange festival, hvor vi sammen feirer vår frihet. Med nær 200 ulike arrangement på programmet – konserter, show, debatt og mye annet – er det bare å føre opp i kalenderen. Og husk at det er gratis inngang på nesten alle Oslo Prides hovedarrangement!

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594