Gå videre til innhold

Pressemelding -

Her er den offisielle EuroPride-låten

− Ingen mennesker bør være i stand til å forby andres kjærlighet, sier Hector Lopez, som synger den offisielle EuroPride 2014-låten «Love».

− «Love» er en sang om kjærlighet og hvordan det føles å elske noen. Med låten ønsker jeg å vise at folks følelser er like ekte, uavhengig hvilken legning de har, sier Lopez.

Låten «Love» er i dag lagt ut for salg på iTunes, og senere i dag kommer den duggfriske musikkvideoen til låten. Låten kommer også i en tung remix-versjon, laget av den norske housprodusenten Mike Moorish. 

Lopez er en svensk artist og danser. Han har blant annet jobbet som danser i Los Angeles og gjort «back up»-vokal i store produksjoner som svenske Melodifestivalen, «Soccer Gala» og for artisten September.

#Lovemoves!
EuroPride 2014 i Oslo har «menneskerettigheter» som tema, og slagordet er i år «Love Moves». EuroPride-artisten Lopez mener vi stadig trenger å bli minnet på at menneskerettighetene ikke skal tas for gitt.

− Det er ikke bare i Russland det går bakover. Hjemme i Sverige er Sverigedemokraterna valgt inn i Riksdagen, og det finnes fortsatt folk som mener jeg ikke bør kunne stifte familie fordi jeg er homofil. Tar det slutt med det, eller vil det bli verre, spør Lopez. 

I løpet av den ti dager lange festivalen EuroPride, skal arrangøren Oslo Pride gjennom kunst, kultur, politikk og fest, sette menneskerettigheter og lhbtiq-spørsmål på agendaen. 

Opptrer i Pride Park 
Fra 25. til 28. juni forvandles Rådhusplassen i Oslo, ved hjelp av flere hundre frivillige, til Pride Park, en stor lhbtiq-landsby. 

− Nettopp fordi EuroPride i Oslo handler om kampen for menneskerettigheter, er det viktig for meg å kunne bidra. Ingen bør kunne forby andres kjærlighet, sier Lopez, som ved flere anledninger skal skal opptre i Pride Park. 

På festivalområdet, som det er gratis inngang til, bygges det en stor scene for show og konserter, det er salg av mat og drikke, standholdere og et yrende folkeliv.

EuroPride er en årlig festival for homofile, lesbiske, bifile og transpersoner, og for alle venner, foreldre og bekjente av lhbt som ønsker å være med og feire kjærligheten, friheten og som ønsker å vise at de er for mangfold og et åpent og inkluderende samfunn. 

Det er andre gang Oslo er vertskap for EuroPride. Første gang var i 2005, og siden den gang har byer som Roma (2011), Warzawa (2010), Zurich (2009), Stockholm (2008), Madrid (2007) og London (2006) arrangert EuroPride. 

Hector Lopez “LOVE", the official EuroPride Anthem 2014!
I løpet av dagen vil låten "Love" også bli tilgjengelig i Spotify.
Performed by Hector Lopez
Written by Swedish Soundstreamers; Linda Sonnvik and Chris Oscarsson (Radio edit, Extended version (check it out, more EDM!) and a heavy EDM-remix
Remix by Mike Moorish
Label: PR Commercial

For mer informasjon, kontakt LINDA SONNVIK
SO! Works - Sweden MD, songwriter, promotor & artist manager
e-mail: linda@soworks.com
phone: +46 760354584
facebook.com/soworksonline


Emner

Kategorier


Oslo Pride is the largest Pride festival in Norway, and in 2014 we are the hosts of EuroPride.  EuroPride in Oslo will be held from Friday 20th June to Sunday 29th June 2014. 

During our ten-day festival, we shall through art, culture, politics and parties set human rights and lhbtiq issues on the agenda. 

When we, Oslo Pride, organize EuroPride in 2014, we build the festival around our large events (with free admission) – Pride Park, Pride House and Pride Parade. That our main events are free is important to us, because we want the festival to be accessible for everyone

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594

Relatert innhold