Gå videre til innhold

Pressemelding -

Her er årets pridelåt

Tooji er artisten bak årets offisielle Oslo Pride-låt. Låta heter «Father» og er i dag lansert på tjenester som Spotify, Wimp og iTunes.

Tooji tar med seg både pridelåta og dansere til Oslo Prides offisielle åpningsshow i Pride Park i Spikersuppa onsdag 24. juni og til paradeshowet lørdag 27. juni.

Hør Oslo Prides offisielle pridelåt 2015 «Father», av Tooji:


I tillegg til radio-versjonen av låta «Father» er også en emd-mix av MOOD MELODIES, tilpasset sommerens dansegulv og ikke minst pride, i dag lansert:


Tooji er for tiden aktuell med flere nye låter. Singlen som ble sluppet 8. mai, L.Y.S. (Love Yourself), handler om å elske og akseptere seg selv og er i tråd med Oslo Pride og LLH Oslo og Akershus  budskap rundt festivalen. 

Se L.Y.S. (Love Yourself):


I tillegg er Tooji aktuell med låtene «Packin' guns» (utgitt i mars 2015), Money (i februar 2015) og Cocktail (i september 2014). 

Melodi Grand Prix i 2012
Tooji ble kjent her hjemme da han vant Melodi Grand Prix i 2012 og representerte Norge i Aserbajdsjan med låten "Stay".

Høsten 2013 tok han et oppgjør med norsk musikkbransje, kuttet alle bånd og flyttet til Stockholm for å lage musikk han selv vil høre på. 

Nå kommer Tooji til Oslo Pride og Pride Park med den rykende ferske pride-låta "Father". I Pride Park vil Tooji i tillegg fremføre låta "L.Y.S".

Oslo Prides Pride Park-program består av over 50 ulike show, konserter og annet kulturelt som publikum kan nyte gratis, midt i Oslo sentrum! 

www.oslopride.no/pridepark

Emner

Tags


Oslo Pride er Norges største pride-festival, og er et ti dager langt friminutt for lhbtiq-personer. Oslo Pride er festivalen tidligere kjent ved navnet Skeive dager.

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594

Relaterte nyheter