Gå videre til innhold
Alt klart for årets skeiveste cruise

Pressemelding -

Alt klart for årets skeiveste cruise

Til helgen inntas Stena Saga av skeive fra hele landet. Glitter, glam, mgp og dragshow fyller båten til randen på Pride Cruise lørdag 10. oktober, og på plakaten står Shirley Clamp, Diamond Dogs og GT-Sara.

‒ Det som må sies er årets skeiveste seilas har mye bra på plakaten, lover Jon Pighaug, assisterende produktsjef i Stena Line.

Oslo Pride og Stena Line har tradisjonen tro gleden av å ønske velkommen til Pride Cruise - det årlige seilaset hvor Stena Saga inntas av skeive fra hele landet, og hvor glitter, glam, mgp og dragshow fyller båten til randen.

‒ I år byr vi på underholdning av Shirley Clamp (bildet), kjent fra Melodifestivalen, Diamond Dogs, en av Sveriges mest populære drag-grupper, det blir ”Homo-Halleluja” med hele Norges GT-Sara, show med Apparance og underholdning av Apache. I tillegg blir det DJs, forklarer Pighaug.

Shirley Clamp
Den første artisten som lover topp stemning under Pride Cruise 2015 er Shirley Clamp. Clamp ble rikskjendis og hele Sveriges yndling i 2004 da hun opptrådte med låten ”Min kärlek” i Melodifestivalen. Clamp endte da på andre plass i finalen etter Lena Philipsson og låten "Det gör ont", som for øvrig klatret til femteplass i den internasjonale finalen.

Dragshow av klasse

Tradisjonen tro bys det også på dragshow av klasse under Pride Cruise. Årets booking er Diamond Dogs, som i en årrekke har vært en av Sveriges mest populære drag-grupper. Gruppa er kjent fra utallige opptredener på pride-festivaler og TV, ikke minst fra Allsang på Skansen. Gjør deg klar til å entre «House of dogs» på Stena Saga:


GT-Sara - landets eldste stand-up komiker

Til Pride Cruise kommer 91 år gamle GT-Sara. Gerd Thoreid, som hun heter, fikk sitt kallenavn av selveste Dag Frøland. Thoreid debuterte med albumet "GT-Sara på farten med Full Rulle" i 2007. Med albumet ble hun Norges eldste platedebutant noensinne. GT-Sara regnes også som landets eldste stand-up komiker.

Under Pride Cruise er det også klart for underholdning av Appearance og Apache. Appearance er den svenske showgruppa som hadde Oslo Pride-låta i 2010, og Apache er et partyband som spiller rock og pop fra de siste fire tiår.

‒ I tillegg blir det DJs ombord en båt pyntet i regnbuens farger, fullastet med glitter, lover Stena Lines Jon Pighaug, og ønsker velkommen til Pride Cruise 2015.

Pride Cruise 2015
Lørdag 10. oktober - avreise fra Oslo 19:30.
Aldersgrense: 23.
For mer informasjon:
http://www.oslopride.no/pride-cruise/

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Oslo Pride er Norges største pride-festival, og er et ti dager langt friminutt for lhbtiq-personer. Oslo Pride er festivalen tidligere kjent ved navnet Skeive dager.

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594