Gå videre til innhold

Pressemelding -

​7-Eleven feirer kjærligheten

Går inn som stolt hovedpartner av Oslo Pride.

‒ Vi er så stolte over at 7-Eleven blir hovedpartner for Oslo Pride. Vi vil med vårt engasjement si at vi feirer kjærligheten, og at vi står opp for menneskers like rettigheter - uansett kjønn, identitet, etnisitet eller tro. Vi mener at kjærligheten er grenseløs, sier markedssjef for 7-Eleven, Jan Yngve Holen.

7-Eleven Norge følger nå eksemplet til 7- Eleven i både Sveige og Danmark, hvor kjeden allerede er hovedpartnere av Stockholm Pride og København Pride.

‒ Vårt bidrag vil gå til kulturproduksjon, og vi jobber også sammen om en rekke synlighetsprosjekter. I tillegg skal vi fargelegge alle våre butikker i Oslo og på Gardermoen med regnbuens farger under festivalen. Vi vil vise at vi feirer kjærligheten, og vi vil være med på festen, sier Holen, og legger til:

‒ 7-Eleven i Norge arbeider aktivt mot diskriminering, intoleranse og fordommer. I tillegg til at vi samarbeider med Oslo Pride er vi hovedsamarbeidspartner til MOT, som jobber for å styrke ungdommers mot og bygge robuste og trygge ungdomsmiljø. Dette er saker som engasjerer oss, og hvor det er viktig og riktig for oss å bidra.

Massiv synlighet i bybildet
Oslo Pride går av stabelen fra 19.-28. juni i år. Festivalen setter hvert år hovedstaden på hodet med fest og alvor, politikk, debatt, parade og festivalområde midt i byen (i år i Spikersuppea).

‒ Regnbueflagget vaier alltid høyt over hele byen når vi arrangerer festival. Vårt budskap om mangfold, frihet for alle, uavhengig kjønn, kjønnsidentitet eller seksualitet og feiring av kjærligheten for alle, skeiv som heterofil, går hånd i hånd med 7-Eleven i dette partnerskapet, sier styreleder i Oslo Pride, Lars Arnesen.

‒ For oss betyr det mye at 7-eleven går inn som stolt partner. I bybildet blir det nå enda mer synlig og tydelig at Oslo Pride arrangeres enn tidligere. I tillegg gjør det oss i stand til å lage et sterkere og mer mangfoldig kulturprogram i Pride Park i Spikersuppa enn tidligere, avslutter Arnesen.

Emner

Kategorier

Regions


Oslo Pride er Norges største pride-festival, og er et ti dager langt friminutt for lhbtiq-personer. Oslo Pride er festivalen tidligere kjent ved navnet Skeive dager.

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594

Relatert innhold