Gå videre til innhold
​Ønsker velkommen til nettverksmøte

Nyhet -

​Ønsker velkommen til nettverksmøte

Torsdag 18. februar inviterer Oslo Pride alle engasjerte venner og partnere til nettverksmøtesamling. 

Dato: Torsdag 18. februar 2016. Tid: 17:00 – 19:00. Sted: So i Arbeidergata 8, Oslo.

Nettverksmøtet er arenaen der alle festivalens venner, partnere, sentrale aktører, politikere og organisasjoner i og rundt LHBTIQ-miljøet i Oslo møtes for å bli kjent med hverandre – hvor vi samles og jobber mot et felles mål: Best mulig Oslo Pride 2016.

‒ Oslo Pride samarbeider med om lag 80 ulike aktører og organisasjoner, som alle er engasjert i festivalen, enten disse melder inn programpunkter, er med som sponsorer eller på en eller annen måte bidrar i Pride Park, på Pride House eller i paraden, sier Lars Arnesen, styreleder i Oslo Pride. 

‒ I denne samlingen mennesker finner vi mange av de drivende krefter bak de om lag 200 arrangementene som hvert år meldes inn til festivalprogrammet. Nettverksmøtet er og skal være en arena der alle de gode kreftene møtes for å utveksle erfaringer. Her skal vi gjøre hverandre gode, og vi finner gjerne nye og kreative samarbeidskonstellasjoner, sier Arnesen, og oppfordrer partnere, venner og alle engasjerte til å møte opp:

– Sammen skal vi sørge for at Oslo Pride 2016 blir et fantastisk arrangement for alle involverte parter.

Hvordan årets festivaltema - solidaritet - som nettverket spilte inn som tema på sist møte, skal fungere som en rødt tråd under hele festivalen, blir også presentert.

Agenda - Nettverksmøte Oslo Pride

  • Velkommen – ved Berit Solli, styremedlem Oslo Pride.
  • Oppdateringer fra styret – ved Lars Arnesen, styreleder Oslo Pride.
  • Årets tema «Solidaritet» – muligheter og fokus i 2016 – ved Hans Heen Sikkeland, styreleder LLH Oslo og Akershus.
  • Aktørenes planer – hva er under planlegging og hvilke ønsker for Oslo Pride 2016 finnes blant aktørene. – samtale ledes av Berit Solli.
  • Nettverksbygging på tvers av organisasjoner og aktører, og muligheter for samhandling på Oslo Pride-uka, på Pride House, i Pride Park og i paraden.

Meld deg på Oslo Prides nettverksmøte HER:
http://www.oslopride.no/hjem/bli-partner/nettverksmote-oslo-pride/

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594