Gå videre til innhold
 Margaret Berger, Mariann Rosa, Amini og Heidi Musum klare for Oslo Pride

Nyhet -

Margaret Berger, Mariann Rosa, Amini og Heidi Musum klare for Oslo Pride

Til Pride Park og Oslo Pride kommer Margaret Berger og Mariann Rosa – begge som del av hvert sitt hoved-show. I dag er det også klart at det blir konsert med Amini onsdag 22. juni og med Heidi Musum torsdag 23. juni. 

  • Sjekk ut alle artistene som er klare for Oslo Pride! 
  • Pride Park er selve samlingsstedet under Oslo Pride (tidligere Skeive dager), hvor det er klart for fire dager med gratis show, konserter, Djs, kunst, kultur og et yrende folkeliv fra onsdag 22. juni til lørdag 25. juni. Med nær 100.000 mennesker innom portene på våre hovedarrangement i 2015, er Oslo Pride en av landets største festivaler arrangert med frivilligkraft.


Margaret Berger
Onsdag 22. juni har Oslo Pride gleden av å presentere Margaret Berger som del av hoved-showet i Pride Park i Spikersuppa.

Berger har gjort kunststykket å holde på oppmerksomheten vår i over et tiår med alt fra leken elektropop via dundrende bangers til storslagne kjærlighetshymner. Å riste av seg stempelet som følger med reality-TV er ikke gjort i en håndvending men det har, i kraft av Margarets naturlige integritet, forsvunnet av seg selv. Les mer om Berger!

Mariann Rosa 
Lørdag 25. juni, etter paraden, er det klart for det årlige paradeshowet. Mariann Rosa kommer og opptrer på denne store festen i Pride Park. 

Mariann Rosa er for tiden aktuell med det nye albumet «Hype», som ble sluppet i slutten av oktober 2015. Etter flere album og turnéer i både inn- og utland med bandet Surferosa, er Mariann nå klar for å satse solo. Debutalbumet er som artisten selv fullt av energi og har referanser til både pop, rock og trap/hip-hop. Les mer Mariann Rosa! 

Konsert med Amini  
Amini er prosjektet til Nio Amini og trommeslager Mattis Moviken. Duoen ble til i bakhagen til Sjømannskirken i London vinteren 2014. De ga ut EPen «between dreams and worldly things» samme år, og begynte fort å spille rundt omkring i London. Andre-EPen «a whisper in your ear» ga bandet ut sammen med Snow Duevski på gitar vinteren 2015, til fine kritikker fra Fortitude Magazine, JA JA JA Music og Nordic Music Review for å nevne noen. Les mer om Amini!

Heidi Musum
Heidi Musum er 22 år og holder til i Oslo. Hun er en indiepop-artist, som svever i det såre og melankolske, men digitale lydbilde. Heidi Museum ble signet i 2015 av et plateselskap som heter TEN musicgroup som holder til i Stockholm, og snart slipper hun sin første singel ”Do You See”. Heidi Musum spiller konsert i Pride Park torsdag 23. juni.


Med nær 100.000 mennesker innom portene på våre hovedarrangement i 2015, er Oslo Pride en av landets største festivaler arrangert med frivilligkraft. Bli med på sommerens vakreste eventyr og delta på Oslo Pride 2016 fra 17. juni til 26.- juni!

Gjør deg klar til vår ti dager lange festival, hvor vi sammen feirer vår frihet. Med nær 200 ulike arrangement på programmet – konserter, show, debatt og mye annet – er det bare å føre opp i kalenderen. Og husk at det er gratis inngang på nesten alle Oslo Prides hovedarrangement!

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594