Gå videre til innhold
Lovespeak, Whales & This Lake, Aukra, Pappasaft, DJ Vibeke Bruff og DJ Lisa & Lisa er klare for Oslo Pride

Nyhet -

Lovespeak, Whales & This Lake, Aukra, Pappasaft, DJ Vibeke Bruff og DJ Lisa & Lisa er klare for Oslo Pride

I dag kan Oslo Pride stolt fortelle at seks nye navn er klare for festivalen som arrangeres i juni. Lovespeak, Whales & This Lake, Aukra og Pappasaft kommer og spiller konsert i Pride Park, mens DJ Vibeke Bruff og DJ Lisa & Lisa skal få hele parken i Spikersuppa til å danse hver sin kveld.

Lovespeake – konsert lørdag 25. juni Pride Park
Lovespeake er artisten som tok springfart inn i 2016, med debut‐singlene DNA og Tightrope i lomma, og som allerede har rukket å prege den internasjonale bloggosfæren, radiostasjoner i hele Norge, USA, Europa og som har vært utvalgt til noen av Spotify’s mest innflytelsesrike spillelister i Nord‐Amerika, England, Asia, Europa og Skandinavia. DNA var listet i seksten uker på NRK P3. Lovespeak er nå klar for Oslo Pride og spiller konsert lørdag 25. juni Pride Park.

Whales & This Lake – konsert lørdag 25. juni i Pride Park
Whales & This Lake er en norsk elektro-popgruppe. Selv kategoriserer de musikken som "hvalpop". De ga ut sin debutsingel "Sahara Blind" 26. januar 2015. Singelen ble kåret til årets første Ukas Urørt på NRK P3, og ble senere B-listet på samme kanal. Musikkvideoen ble også nominert til "Beste norske musikkvideo" i Kortfilmfestivalen i Grimstad. Whales & This Lake er nå klare for Oslo Pride og spiller konsert lørdag 25. juni i Pride Park.

Bandet ble stiftet i 2014 og består av Hans Olav Settem (vokal, synthbass), Max Peder Brekke (gitar, synth og sampling), Anders Søvik Hjelden (trommer, perkusjon og elektronikk)

Aukra – konsert lørdag 25. juni Pride Park
AUKRA er en elektronika-duo (og søsken-duo) med opphav i Norge og Sverige. Aukra forener pulserende elektro med intimpolitisk tekst i sin performance. De har spilt rundt om i hele Europa og har i Norge tidligere opptrådt på Pstereo-festivalen, og før Oslo Pride spiller de konsert på Maksitaksi i 28. mai.

AUKRA har i lang tid hatt ett ønske om å spille på pride og for alle fantastiske mennesker som er engasjert i den skeive lhbtiq-familien. Nå, i sommer, får endelig elektroduoen mulighet til å få hele Pride Park i Spikersuppa til å danse! 

Pappasaft – konsert fredag 24. juni i Pride Park
I følge dem selv er Pappasaft er en sterkt nedadstormende trio på den norske punk-scenen. Oppfostret på NTNU og Statens Lånekasse kan Pappasaft skilte med å være Norges høyest utdannede punkband - således et godt eksempel på hva skattepengene dine har gått til. Siden ingen i bandet kan engelsk blir sangene fremført på norsk, akkompagnert av et punk-sound stjælt fra 90-tallet.

DJ Vibeke Bruff - DJ-set lørdag kveld 25. juni i Pride Park
Vibeke Bruff har tidligere vært produsen for den norske duoen No Dial Tone. Etter at No Dial Tone i fjor ble oppløst, har Vibeke Bruff fortsatte å vokse som soloartist under eget navn. Denne kvelden inntar DJ Bruff hovedscenen/Pride Bar og rocker Pride Park fram mot stengetid.

Lisa&Lisa – DJ-set fredag kveld 24. juni i Pride Park
Den herlige og morsomme DJ-duoen Lisa & Lisa inntar hovedscenen/Pride Bar i Pride Park fredag kveld 24. juni. Duoen som ble startet i en mørk og snuskete bar i Oslo i 2012 skaper alltid høy stemning og full fest på dansegulvet med sin gode mix av pop og electronica.

  • Sjekk ut alle artistene som er klare for Oslo Pride!
  • Pride Park er selve samlingsstedet under Oslo Pride (tidligere Skeive dager), hvor det er klart for fire dager med gratis show, konserter, Djs, kunst, kultur og et yrende folkeliv fra onsdag 22. juni til lørdag 25. juni. Med nær 100.000 mennesker innom portene på våre hovedarrangement i 2015, er Oslo Pride en av landets største festivaler arrangert med frivilligkraft.

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594