Gå videre til innhold
Invitasjon: Bli med og arranger Pride House

Nyhet -

Invitasjon: Bli med og arranger Pride House

Pride House gruppa i Oslo Pride jobber nå aktivt med å sy sammen programmet for det politiske verkstedet under festivalen i 2016, og i den forbindelse er du og din organisasjon velkommen til å bidra. 

Tema for Oslo Pride i 2016 er "solidaritet", og solidaritet blir en gjennomgående rød tråd i det som skal foregå på Pride House. Vi skal sette fokus på viktige spørsmål, for eksempel skeive på flukt - og nå ønsker vi dine innspill velkommen: Meld fra til oss hva du/dere kan tenke dere å bidra med i 2016? Hvilke temaer er aktuelle? Hvem vil du/dere samarbeide med?

Vi ønsker å se et mangfold av arrangement knyttet til temaet solidaritet - debatter, samtaler, seminarer, workshops og andre kulturelle uttrykk - representert på Pride House i 2016. Og vi ønsker store og små organisasjoner velkommen. I solidaritetens ånd håper vi at du og/eller din organisasjon vil samarbeide med oss eller andre for å lage et arrangement på Pride House.

Pride House foregår, som de siste årene, den første helgen under Oslo Pride (17.-19. juni), men fortsetter også utover uken, fra 20. - 24. juni. Lokasjoner publiseres senere.

Meld fra til oss om du og din organsisasjon ønsker å arrangere noe på Pride House 2016:
http://www.oslopride.no/pride-house-2016-meld-din-interesse/

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594