Gå videre til innhold
Størst av alt er kjærligheten

Blogginnlegg -

Størst av alt er kjærligheten

En varm sommerdag i slutten av juni 2005 vandret jeg nervøst ned mot Rådhusplassen. Det var klart for EuroPride i hovedstaden og jeg hadde meldt meg som frivillig. Lite visste jeg at dette var stedet jeg skulle møte kvinnen i mitt liv.

Innlegg av gjesteblogger: Torunn Østli. Mangeårig frivillig under Skeive dager, nå Oslo Pride, tidligere styremedlem og nestleder i LLH Oslo og Akershus, sentralstyremedlem i LLH, er utdannet jurist, jobber i NAV og er gift med Ellen.

Oslo var kledd til fest og hele homobevegelsen var klare for å ta imot Europa. For en landsens jente som meg gav dette sterke inntrykk og det ble en helt spesiell uke – på mange måter.

Hvem er så denne kvinnen jeg snakker om? Jo, det er superwoman Ellen Swane Due! Førr ei dame! Ellen var frivilligsjef under festivalen, og hadde langt over hundre undersåtter å holde styr på. Vi tilbrakte nesten hvert våkne øyeblikk nede på Rådhusplassen og vi ble etter hvert som en liten familie.

Etter hvert som uken skred frem gjorde noen andre av de frivillige meg oppmerksom på at fru frivilligsjef muligens hadde et godt øye til meg. Jeg hadde jo ikke skjønt det selv :-)

Det er en ting jeg husker spesielt godt fra den uken. Det var fredag ettermiddag og snart Kvinnekvelden i den gamle posthallen. Utpå ettermiddagen kom Ellen gående mot meg med et noe nervøst smil om munnen. Hun rakte frem en LO-kjærlighet og sa: ”Vil du være med meg på Kvinnekvelden”?

Jeg rakk ikke å svare før hun var halvveis over Rådhusplassen og på vei inn i en av salgsbodene. Og vet du hvor jeg fant henne? I et telt der de la på falske negler med regnbuefarger! How cute is that? :-)

Resten er historie.

Ellen – du er et fantastisk menneske og du setter alltid andre foran deg selv! Du har en hel haug av frivillige som har adoptert deg som mamma og det er så mange i det skeive miljøet som har mye å takke deg for.

Så i år skal vi feire at vi faktisk har holdt ut med hverandre i ti år! Vi satser for fullt mot nye ti år. Jeg elsker deg, dua mi:-)

Størst av alt er kjærligheten!

Innlegg av gjesteblogger: Torunn Østli. Mangeårig frivillig under Skeive dager, nå Oslo Pride, tidligere styremedlem og nestleder i LLH Oslo og Akershus, sentralstyremedlem i LLH, er utdannet jurist, jobber i NAV og er gift med Ellen.

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594