Gå videre til innhold
Sexguide til PRIDE

Blogginnlegg -

Sexguide til PRIDE

Pridebloggen ble gjort oppmerksom på en utrolig guide til episk lesbesex publisert i Cosmo. Den er unik, underholdende og trolig grunnen til at det ikke finnes flere slike guider fra Cosmo. De trodde nok at guiden deres dekket alt. «Den er god, men det finnes mer,» tenkte vi i bloggredaksjonen. Derfor bestemte vi oss for å komme med noen tillegg i samme gate. 

Innlegg av: Anna Nafstad. Bloggens in-house kunsthistoriker, kulturmarxist, Harry Potter-entusiast og (red: selvproklamert) ufotogene prideblogger og:

Martine Næss Johansen. Pridebloggens sjef, religionshistoriker, pride-entusiast, forfatter av «Hvite jenter kan ikke synge blues« og kaffefrelst.

Vi har selvfølgelig også tatt med anbefalinger for å krydre sexlivet til alle de flotte homsene som følger bloggen. Dere skal ikke utelates om vi får publisere i Cosmo (og det håper vi jo å få lov til)! Vi anbefaler å teste ut disse stillingene under Pride, gjerne iført en regnbuekappe.

I tillegg føler vi at ved å inkludere både kvinnelig og mannlig homsesex kan vi en gang for alle besvare alle heterofiles mest gnagende spørsmål: hvordan har skeive sex med hverandre???
For å se den originale guiden, klikk lenken under.

 1. The Bongo Player / (also known as) The Test Drive
  Hvordan:
  Ligg ned på ryggen med partneren din sittende lent forover over deg med rompa i været. Dette gir dere mulighet til å kline, samtidig som du har full tilgang til rompeballene. Spill bongotromme. Samtidig som du slår på rumpeballene hennes skal partneren din onanere seg selv. Dette er for å teste partneren sin konsentrasjonsevne, koordinasjon og vilje til å gå med på å ha sex på måter som hun kanskje ikke får mye ut av. Om hun sier ja til dette og fortsetter i mer enn fem minutter bare fordi du ber henne om det, har du plukket en vinner.
  Bonuspoeng: gjør raske tempo og rytmebytter med bongotrommingen for å distrahere henne. Tenk moderne jazz. Klarer hun å oppnå orgasme på denne måten så kan dere fortsette å jobbe dere nedover denne lista. Kommer hun ikke i mål: kick her to the curb!
  Vanskelighetsgrad: <3 <3 <3 <3
 2. The Theory of Rubbing
  Hvordan:
  her går vi ut i fra den populære erkjennelsen om at hvis du gnir lenge nok på et hvilket som helst sted så vil du oppnå et resultat. Forhåpentligvis en orgasme og ikke en tredjegradsforbrenning. Velg et sted på kroppen hennes og sett i gang, gni, gni, gniiiii. Gni til krampa tar deg. For nybegynnere kan det være lurt å velge et sensitivt sted. Husk glidemiddel!
  Bonuspoeng: velg et sted der hun ikke har mange nerveendinger, som albuen eller haka. Bevar tålmodigheten. 1000 ekstra poeng hvis hun i ettertid spør deg om hvorvidt dere faktisk hadde sex. WIN!
  Vanskelighetsgrad: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
 3. Surprise Attack!
  Hvordan:
  Partneren din skal ligge på ryggen. Sitt på kne ved siden av henne. Se henne dypt inn i øynene. Føl at dere oppnår en dypere sjelelig forbindelse. Stryk henne mellom brystene og ned over magen mot Venusberget. Rett før du treffer det magiske punktet hennes – ta en u-sving og berører henne hurtig over hele kroppen med støtende fingertupper som lett presser mot skulder, bakside av knær, akillessen, tinning, ribben, hofte og navle. She won’t know what hit her. Og når forvirringen er total, vend tilbake mot venusberget og berør klitten.
  Bonuspoeng: Når partneren din nærmer seg orgasme, overraske henne igjen med samme prosedyre rett før hun kommer. Dette kan du gjøre så mange ganger du vil.
  Vanskelighetsgrad: <3 <3
 4. The Holy Grail
  Hvordan: Sitt på en stol. Plasser partneren din i en sakseposisjon slik at hun kan ri på låret ditt. Du har dermed to ledige hender til å berøre brystene hennes og leke med brystknoppene. Slikk, klyp, kna, stryk, sug og lag små sirkler med pekefinger. Endre retning med hver syvende fullførte sirkel. Når du har gjort dette 7×7 ganger og hun nærmer seg klimaks – kopp brystene hennes forsiktig med begge hender. Hun kommer til å miste fatningen!
  Bonuspoeng: hvis partneren din har store bryster, løft gjerne disse så høyt at hun ikke merker at hun har bryster lenger. Om de er virkelig gedigne kan du mørklegge øynene hennes med brystene, slik at hun kan slappe av, som en kanarifugl. Hun kommer til å føle seg så lett frigjort, samtidig som du viser at du kan bære vekten for henne. 1000 intimitetspoeng!
  Vanskelighetsgrad: <3 <3 <3 <3 <3 <3
 5. The Crazy Camel
  Hvordan:
  Dette er en sommerstilling og kan gjerne utføres på stranden. Advarsel: kan ikke utføres av sosiologer, kulturhistorikere eller sosialantropologer, hverken ferdig utdannede eller de «in training». Så sjekk med partneren din at de ikke har lest Edward Säids «Orientalism». Ok, ha med en stereo og sett på soundtracket fra Aladdin. Legg deg ned i sanden, partneren din setter seg over deg slik at bekkenet hennes berører ditt. Partneren din skal ha på seg en turban. Ha en lenke rundt din egen hals som partneren din kan trekke lett i for å justere tempo. Og da er det bare å ri inn i solnedgangen.
  Bonuspoeng: Talk dirty på Arabisk!
  Vanskelighetsgrad: <3 <3 <3 <3
 6. The Classic Feather
  Hvordan: De fleste er kjent med at kvinner benytter seg av fjær når de utrykker sin kjærlighet for hverandre i naken tilstand. Gåsefjær er særlig populære. For eksempel kan en haug med fjær plasseres på magen og blåses sakte nedover mot klitoris. Ha gjerne tilgang på ekstra fjær etter hvert som disse faller mellom bena. En overraskende effekt oppnås om du introduserer en hard svanefjær på soverommet. Da disse er lengre og stivere har du mulighet til å penetrere henne vaginalt med denne. Og dermed kile henne i alle kriker og kroker som aldri før. Dette vil skape rykninger i hele kroppen som varer lenge etter at samleiet er over.
  Bonuspoeng: etterlat fjæren der slik at hun tenker på deg hver gang hun nyser.
  Vanskelighetsgrad: <3
 7. The Stoner
  Hvordan: Denne er enkel. Velg en av favorittposisjonene deres, gjerne ett fra denne guidem og knull som vanlig. MEN gjør alle bevegelser e..k..s….e..p…..s..j…..o….n…….e..l…..t s…..a…k……….t..e. Lykke til!
  Bonuspoeng: Har en av dere dreads kan dere kile hverandre med dem, så lenge dette også gjøres sakte. Har ingen av dere dreads anbefaler vi å gå til innkjøp av en rastaparykk på Standards kostymelager.
  Vanskelighetsgrad: <3
 8. The Hipster Spot
  Hvordan: Hipstere vet alltid det nyeste og kuleste før alle andre. På soverommet er intet unntak. Om du puler med en hipster; introduser partneren din for H-punktet. Det ligger ved halebenet og krever heftig stimuli på begge sider av dette, samt lett berøring med tungespissen midt på buen. Hipsterpartneren din vil aldri innrømme ikke å ha hørt om dette punktet, og kommer til å oppnå en bokstavelig talt utrolig orgasme ved hjelp av ren viljestyrke.
  Bonuspoeng: ha på briller uten styrke og sett på indie-elektromusikken som f.eks. «Best of Coachella»
  Vanskelighetsgrad: …om du klarer å få dette til å fungere, send oss en epost på blogg(at)oslopride.no Vi vil snakke med deg…


Denne delen er spesialdesignet for menn som har sex med menn, men det utelukker ikke at to jenter kan bruke strap-ons og gå amok! Det er trossalt bare jenter i bloggredaksjonen, og vi kan varmt anbefale alle disse stillingene. Så kjør på!


 1. Crazy Eights / Cymbalspilleren
  Hvordan:
  En ny og mer intim 69 for sommeren! Ligg på siden i fosterstilling med lårene rundt hodene til hverandre slik at dere blokkerer ørene og ikke kan høre brekningslyder imens dere begge deep throater hverandre. Kil ballene hele veien mot orgasme.
  Bonuspoeng: Når partneren din skal til å komme; grip ballene hans og slå de hardt mot hverandre som cymbaler. Han kommer til å elske det!
  Vanskelighetsgrad: <3 <3 <3
 2. The Screwdriver
  Hvordan: Hvor mange homser trenger man for å skifte en lyspære? Partneren din står oppreist imens du går ned på kne foran han. Utfør oralsex slik dere vanligvis ville gjort det (etter en heftig Googlesøk-seanse kom vi frem til at dette trolig innebærer en penis i munnen). Samtidig som du gjør dette plasserer du en hånd rundt hver testikkel (det er to, sant?) og klemmer til med jerngrep. Når partneren din begynner å hulke av glede og du kjenner tårer trille nedover ryggraden din begynner du sakte å vri testiklene som om du skrur inn en lyspære. For å gjøre dette enda mer spennende, ta på deg snekkerbukse og verktøybelte.
  Bonuspoeng: om partneren har tunge testikler som henger litt lengre ned har du mulighet til å tvinne disse rundt hverandre som en maistolpe. Etter iherdig innsats kan dere begge høste fruktene av arbeidet når du slipper taket og ser ballene hans danse imens han spruter og balleklasker deg i ansiktet.
  Vanskelighetsgrad: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
 3. Double Trouble
  Hvordan: Du og partneren din tar begge på dere hver deres strap-on. NB! pass på at dere skaffer den typen der penisen får plass under dildoen. Nå har dere begge to peniser! Sitt i en stol imens partneren din sitter overskrev med ryggen vendt mot deg. Penetrer ham med strap-onen. Strekk armen din rundt magen hans og runk strap-on dildoen hans. Penisen din er nå forhåpentligvis langsmed partneren din sin egen og dere kan duske disse mot hverandre til dere oppnår klimaks.
  Bonuspoeng: Pjusk lett med brystvortene hans imens dere dusker.
  Vanskelighetsgrad: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Kos dere med denne guiden! Husk kondomer, slikkelapper, glidemiddel og anal eaze. MASSE ANAL EAZE! Vel bekomme!


Innlegg av: Anna Nafstad. Bloggens in-house kunsthistoriker, kulturmarxist, Harry Potter-entusiast og (red: selvproklamert) ufotogene prideblogger og:

Martine Næss Johansen. Pridebloggens sjef, religionshistoriker, pride-entusiast, forfatter av «Hvite jenter kan ikke synge blues« og kaffefrelst.

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594