Gå videre til innhold
Hele byen er skeiv i 10 dager

Blogginnlegg -

Hele byen er skeiv i 10 dager

#pridebloggen tar deg tett på folka som lager Oslo Pride. Møt Timothy Szlachetko, fagsjef for Pride House gruppen i Oslo Pride.

Navn: Tim Szlachetko
Rolle i Oslo Pride: Fagsjef Pride House
Frivillig i antall år: 2
Jobber som utredningsleder, Integrerings- og mangfoldsdirektoratet.

Hvem eller hva hva var grunnen til at du med som frivillig da du gjorde det?
– Tidligere fagsjef for Pride House, Reidar Schei Jessen, spurte om jeg ville være være med i gruppen som koordinerer og setter opp det politiske programmet på Pride House. Selv har jeg deltatt på en rekke ulike Pride House-arrangement siden 2012, og jeg har kost meg gjennom årene med spennende seminar, samtaler og generelle happenings på Pride House. Så da spørsmålet ble stilt tenkte jeg at her har jeg en fantastisk mulighet til å bidra til Norges største og viktigste arena for skeiv politikk! Who could say no to that?

Hva er det viktigste for deg med Oslo Pride? 
– Det viktigste for meg er at det oppleves at hele byen er skeiv i 10 dager. Det er en helt utrolig følelse. Oslo Pride er vår festival, vår plass. Det er jo årets beste og viktigste høytid!

Hva er det beste med å være frivillig? 
– Å kunne bidra til å gjøre festivalen enda bedre..... men det beste av alt er muligheten til å jobbe sammen byens kuleste og fineste mennesker.

Og hvorfor anbefaler du alle å melde seg som frivillig?
– Det er kjempegivende. Du føler deg som en del av festivalen og byen på en helt unik måte. Det må oppleves.

Hva er ditt personlige mål med å bidra i år?
– Det er å bidra til at arrangementene på Pride House skal nå enda flere folk og alle typer mennesker, ikke bare for folk i eller rundt lhbtiq-miljøene.

Hva gleder du deg mest til under sommerens vakreste ti dager lange eventyr - Oslo Pride 2016?
–  Jeg gleder meg mest til å feire med en øl eller flere i Pride Park på fredag kveld, etter å ha arrangert syv dager med fantastiske, spennende, banebrytende og ulike Pride House-arrangement:)

Emner

Tags

Regions

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594