Gå videre til innhold
– Del av et helt unikt nettverk

Blogginnlegg -

– Del av et helt unikt nettverk

#pridebloggen tar deg tett på folka som året rundt jobber for å skape Oslo Pride. Møt vår danske venn Kalle Bartholin - markedssjef Oslo Pride.

Navn: Kalle Bartholin.
Rolle i Oslo Pride: Markedssjef.
Frivillig i antall år: 2. 

Hvem eller hva var grunnen til at du ble med som frivillig da du gjorde det?
– Jeg deltok som gjest under EuroPride 2014 i Oslo, og da tenkte jeg - dette vil jeg være med på å drive og utvikle videre. Jeg tok kontakt og ble tatt godt i mot, så her er jeg fortsatt.

Hvilken rolle hadde du første gang du bidro for å få festivalen arrangert?
I starten var jeg tilknyttet kommunikasjonsgruppen og hjalp til med å skap en helhetlig profil for festivalen. I august 2015 tok jeg så over som markedssjef. Det å være markedssjef er utrolig givende fordi jeg kommer i kontakt med mange positive og engasjerte mennesker, som alle ønsker å støtte festivalen på hver deres måte - som sponsorer, annonsører eller utstiller i Pride Park i Spikersuppa.

Hva mener du er det viktigste med Oslo Pride?
– For meg er det aller viktigste faktisk å ha muligheten til å bidra som frivillig - og at jeg som del av et stort lag er med på å skape noe som betyr så mye for så mange. Sammen lager vi en festival hvor folk kan være trygge og hvor alle er velkommen - uavhengig hvor de er i sine liv, hvem de er eller hvordan de ser ut.

Hva er det beste med å være frivillig?
– Som frivillig i Oslo Pride får du oppleve mye, du treffer nye mennesker og blir del av et helt unikt nettverk hvor alle jobber mot et felles mål: Å lage best mulig festival. Med fare for høres religiøs ut - det er nesten som å få en ny familie, som man selv har valgt å bli en del av. Alle passer på alle og alles bidrag vektes likt.

Hvorfor anbefaler du folk å melde seg som frivillig?
Nettopp det at alle som er en del av Oslo Pride er med på å skape noe som er så viktig for så mange - på så mange plan - det er nesten umulig å forstå om man ikke er en del av det. Og derfor bør folk bli en del av det! Dessuten er det å skape en av de største «byfestene» i Oslo fantastisk gøy. I tillegg vet jeg at mange arbeidsgivere ser utrolig positiv på at man bidrar som frivillig - det viser engasjement for byen, miljøet og bevegelsen. Det å ta et AKTIVT ansvar for at noe skal forandres, det anser jeg og mange andre som utrolig positivt.

Hva holder du på med når du ikke lager festival? Yrke/arbeidssted/driver med på fritiden?
– Jeg jobber med kommunikasjon, markedsføring og merkevarebygging for Oslo Chamber of Commerce. På fritiden henger jeg med venner og er ganske så sosial. Og så er jeg over gjennomsnittet interessert i kunst og kultur. Så ofte det er mulig går jeg på utstillinger og på teateret. 

Hva er ditt personlige mål med å bidra i år?
Som markedssjef er jeg med på å skape de rammene som skal til få å gjøre Oslo Pride 2016 til den beste festival vi noen gang har arrangert. Og så ser jeg allerede nå frem mot å skaffe de midlene som skal til for at 2017 igjen skal overgå 2016.

Hva gleder du deg mest til under sommerens vakreste ti dager lange eventyr - Oslo Pride 2016?
– I år skal jeg forsøke å få med meg mer av det som skjer på Pride House. I tillegg kommer du garantert til å finne meg i Pride Park i Spikersuppa, sammen med mine venner fra Danmark, Sverige, England, Frankrike og Island. I fjor var jeg med på Champagne-lunsjen i parken og den skal jeg helt sikkert å ta del i på nytt sammen med mannen min og våre venner som er på besøk.

Og så er der vel kun en ting og sige; Happy Pride!


  • Oslo Pride drives på frivillig basis. Om lag 50 mennesker jobber året rundt for å skape festivalen. Og under gjennomføring er rundt 300 frivillige med for å få det hele arrangert. 
  • Har du lyst til å bidra? Meld deg på som frivillig her!


Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Rohan Sandemo Fernando

Rohan Sandemo Fernando

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver 48104594