Følg Oslo Pride

​Gratulerer til Skeiv Verden og Skeivt Arkiv

Nyhet   •   apr 20, 2015 13:10 CEST

Det er med glede vi ønsker Skeiv Verden og Skeivt Arkiv hjertelig velkommen til årets Pride Park som del av Oslo Prides solidaritetsprogram.

For første gang i år har Oslo Pride et solidaritetsprogram. Dette har vi fordi vi ser at flere viktige aktører ikke har ressurser nok til å kjøpe standplass i Pride Park. I januar i år lanserte vi derfor Solidaritetsprogrammet og inviterte organisasjoner og lag til å søke om å bli med i programmet.

Vi fikk inn flere søknader, fra flotte potensielle standholdere, og har nå trukket vinnerne, og det ut fra et fokus på kreativitet rundt årets tema for Oslo Pride, «Kjønn», og underholdningsverdi i parken, samt spesielt fokus på relevans til LHBTIQ-tematikk.

Det er med glede vi ønsker Skeiv Verden og Skeivt Arkiv hjertelig velkommen til årets Pride Park som del av Solidaritetsprogrammet.

Skeiv Verden:
Skeiv Verden er en selvstendig, religiøst og partipolitisk uavhengig, humanitær organisasjon. Organiasjonen er til for LHBTIQ personer med minoritetsbakgrunn og har som misjon å skape et levende og frigjørende flerkulturelt fellesskap.

Skeivt Arkiv:
Et nasjonalt dokumentasjonssenter som samler inn, bevarer og formidler norsk skeiv historie. De ønsker å være tilstede i parken ikke bare for å formidle, men også lytte, og være et sted der publikum kan komme å fortelle sin historie og dele sitt materiell.

Vi gleder oss til å se dere i Pride Park!

NB! 20. mai er fristen for å melde interesse for å leie standplass i Pride Park for ordinære organisasjoner. Les mer om Oslo Prides partnerprogram for organisasjoner, og for kommersielle aktører her!